O meni

Vsakdo ima svoj namen v življenju... edinstven dar ali poseben talent, ki ga lahko da drugim. In ko spojimo to edinstveno nadarjenost s služenjem drugim, izkusimo ekstatični zanos in zmagoslavno radost lastnega duha, kar pa je najvišji cilj vseh ciljev. (Deepak Chopra, dr.med)

BICOM in Trikombin terapevtka: dr. Tina Šolar, univ. dipl. biokem.

(zdravilka vpisana v register licenc Ministrstva za zdravje)

Tina-SolarV življenju se nam ob pravem času dogajajo prave stvari, čeprav se nam to takrat ponavadi ne zdi vedno čisto tako. Že kar nekaj časa se ukvarjam z delom na sebi, z vprašanji kdo sem in kaj je moj namen v tem življenju. Tako sem preko svojega razvoja ugotovila, da bo moja izpolnjenost in zadovoljstvo večje, če bom lahko pomagala ljudem in svoje znanje širila navzven, ga ne uporabljala samo zase in za svoje bližnje. Vendar je za vse potreben pravi čas.

Po izobrazbi sem doktorica biokemije in molekularne biologije. Človek kot tak me je od nekdaj privlačil, njegovo delovanje, notranji ustroj, kaj nam omogoča, da lahko živimo, delamo, se veselimo in smo nasploh edinstveni in unikatni osebki. Ugotovila sem, da nas ne določa samo biokemija in genetika, da mora biti še nekaj več, nekaj, kar nam, živim bitjem, omogoča, da lahko vsi ti procesi znotraj nas potekajo tako natančno, hitro in po določenem redu.

Prav to raziskovanje me je preko energij pripeljalo do bioresonance. Tehnika kot sama se mi zdi zelo uporabna, ker deluje na principu kvantne fizike, tradicionalne kitajske medicine in homeopatije in ker na človeka ali tudi žival (uspešno se uporablja tudi v veterini) gleda celostno, holistično in ne odpravlja samo simptomov na fizični ravni. Zanimiva mi je tudi zato, ker jo je mogoče kombinirati z ostalimi tehnikami. Pri svojem delu tako uporabljam palcek-in-ognjicBachove cvetne esence, kristale, homeopatske pripravke, znanja refleksne masaže, ScalarPranske terapije, ki jo uporabljam tudi samostojno, in še marsičesa.

Učenje in uporaba pridobljenega znanja v praksi, mi še vedno predstavljata velik izziv. Tako svoje znanje redno nadgrajujem na raznih delavnicah in seminarjih. Upam, da bom z njim pomagala veliko ljudem.

 

 Certifikat BICOM terapevt_2014  Certifikat Bicom terapevt_2015  

 

Več certifikatov o izobrazbi: Bachova cvetna terapijaBICOM Kombinirana Tehnika TestiranjaBICOM Degenerativne celice