Prehladi

Ko se začnejo dnevi krajšati in se zunanje temprature spustijo, se začnejo čakalnice pri zdravnikih polniti s pacienti, ki tožijo zaradi prehlada, smrkanja, kašljanja, vročine...simptomi se lahko izražajo tudi kot bronhitis, vročinska gripa in tudi cistitis. Veliko ljudi pa ima nasploh težave z dihali.

prehlad kihanje

Če smo podhlajeni, zaradi nizkih zunanjih tempreratur, naša stanovanja pa preveč ogreta, lahko telo na prevelike temperaturne spremembe odreagira z boleznijo. K temu seveda pripomore tudi stres in neuravnvešena prehrana, ki ne podpira samozdravljenja telesa.

Vsa prehladna obolenja so ponavadi v svoji začetni fazi virusna obolenja, šele nato se jim lahko pridružijo okužbe z bakterijami. Zato je zelo pomembno, da okrepimo imunski sistem.

S pomočjo BICOM bioresonačne terapije vam pri tem lahko hitro in učinkovito pomagamo. Še posebno odzivni so na terapijo otroci, kjer organizem ponavadi zelo hitro odreagira. Tako bodo otroci zdravi in se bodo lahko še naprej predajali zimskim radostim (seveda pa enako velja tudi za odrasle).