Hujšanje

Verjamete, da je lahko uspešno hujšanje lahko tudi zabaven in čisto ne stresen proces?

jabolko-v-rokiHiter tempo življenja, veliko obveznosti, pozne večerje...ali pa enostavno ne preveč časa za pravilno prehrano? Vmes pa prigrizki kar tako? Hrana nas danes spremlja vsepovsod. Nobeno praznovanje ali poslovni sestanek ne mine brez nje. Zaradi stresnega življenja hrana vse prevečkrat postane nadomestilo za ugodje in vsaj kratek beg od obveznosti. Če se to stalno ponavlja, potem se kilogrami začnejo kopičiti. Vzrok za kopičenje kilogramov so seveda lahko tudi hormonske motnje ali pa samo premalo telesne aktivnosti. Zdravstveno stanje in počutje nam govorita, da je treba nekaj spremeniti.

S programom za hujšanje s pomočjo bioresonance in elektroakupunkture vam lahko pri tem učinkovito pomagamo. Tako bo tudi odločitev za spremembe v vašem življenjskem slogu manj stresna.

S pomočjo elektroakupunkture stimuliramo akupunkturne točke na ušesu. Stimulacija točk je neboleča, kar je drugače v primerjavi s klasično akupunkturo. Prav tako je odveč strah pred kakršnimi koli iglami, ker jih pri tem postopku ni. S preprostim tipalom enostavno stimuliramo določene akupunkturne točke in tako zajamemo cel spekter vseh možnih vzrokov, ki vplivajo na uspešen proces hujšanja. Te točke uravnavajo:

  • hormonsko neravnovesje,
  • vpliv celotne presnove, še posebej presnove ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob,
  • željo po hrani in prenajedanje,
  • frustracije, agresivnost in odvisnosti,
  • energijo celotnega telesa.

Posebno podporo damo tudi vsem organom, ki sodelujejo pri razstrupljanju organizma, da bo telo lahko izločilo odvečne presnovke.

Ob terapiji boste dobili tudi priporočila za zdravo prehranjevanje. Svetujemo vam tudi, da si vodite dnevnik hujšanja.