Alergije

Ko pogovor nanese na alergije, ljudje avtomatično pomislijo na težave kot so kihanje, srbenje, težave z očmi, izcedek iz nosu, izpuščaji po telesu, slabo prenašanje določene hrane ali sploh intoleranca na določeno hrano. Alergije lahko postanejo že toliko moteče, da je moten naš normalni življenjski ritem in takrat je verjetno čas, da ukrepamo tudi kako drugače.

Respiratorni trakt je najbolj splošna tarča za akutne in kronične alergijske reakcije. Simptomi so različni, od rahlega srbenja v nosu, preko alergije na pelode in kroničnega sinusitisa, do astme.

Klasično alergijsko testiranje v klasični imunologiji ponavadi išče vzroke v inhalatornih alergenih kot so hišna pršica, plesni, živalska dlaka, pelodi in dišave. Pri bioresonanci pa terapevt ne išče samo med alergeni, ki sprožijo te simptome, ampak išče in zdravi tudi osnovno energetsko neravnovesje, kot npr. alergije na hrano, kronične obremenitve s toksičnimi substancami (kovine, kemikalije...) in druge terapevtske blokade.

astma sprozilciOtroci in ljudje, ki imajo težave šele krajši čas, so po bioresonančni terapiji zelo hitro brez simptomov. Vendar si tudi ljudje, ki že dalj časa trpijo zaradi težav, npr. astme, z bioresonanco lahko olajšajo njihove težave, res pa je, da zdravljenje poteka dalj časa, prav zaradi številnih obremenitev. Občutno pa se tem pacientom izboljša njihovo telesno počutje. Kot posledica se ponavadi zmanjša tudi količina zdravil, ki jih ponavadi uporabljajo za lajšanje simptomov.

 

Koristne informacije

Za vse, ki imate alergije na pelode oz. cvetni prah, si lahko preberete trenutno vsebnost cvetnega prahu v zraku:

IVZ vsebnost cvetnega prahu v zraku

ARSO Biometereološka napoved