Vaše sodelovanje

hrana srceČe želimo z bioresonančno terapijo doseči uspeh, je sodelovanje pacienta s terapevtom pri sami terapiji nujno. Pomembno je, da med terapijami pijete čim več čiste vode, uživate polnovredno hrano, morebitne naravne dodatke prehrani in se držite predpisane diete. Telesu morate omogočiti gibanje, predvsem na svežem zraku in zadostno količino spanja. Če je potrebno, morate opraviti zobozdravniške in druge zdravniške preglede.

Vse to je za uspeh pomembno in potrebno, saj telo potrebuje podporo samozdravilnim spodbudam, ki jih prejme s terapijam z BICOM aparatom.

Tudi najboljša metoda z najboljšim terapevtom ne bo imela uspeha, če pacient ne bo upošteval terapevtovih predlogov. Veliko odgovornost za uspeh terapije nosi torej tudi pacient sam. Prav zato kljub izjemnim uspehom bioresonančne terapije na splošno, za posameznika ni nobenih zagotovil, da bo terapija uspešna.

 

Priprava na terapijo

Kaj lahko naredite sami?

Predlagamo, da v času obiskovanja terapij ne jeste svinjskega mesa, klobas in izdelkov, ki ga vsebujejo, kajti le-ti dodatno obremenjujejo vaš limfni sistem.

voda kozarecV času terapije pijte veliko navadne, nemineralne vode, 1.5 do 2 litra na dan! Voda z manj minerali veže nase škodljive snovi, ki se sproščajo med terapijo. Zato je navadna voda idealna pijača za razstrupljanje.

Vsaj 6 ur pred in po terapiji se morate odreči kavi in alkoholu.

Utrujenost po terapiji, občutki toplote ali mraza ter rahle vrtoglavice, so odzivi na terapijo in večinoma hitro izzvenijo. Hkrati pa pomenijo dober znak, da se v telesu dogajajo spremembe in je organizem odreagiral.

druzina tek-ob-soncnem-zahodu